Henkilöstö

Saija Jalassuo

Palvelualue-esimies, Pääkaupunkiseutu
050 3753 837
saija.jalassuo@pilkeperhepalvelut.fi

Työhistoria:

Olen valmistunut sairaanhoitajaksi vuonna 1998. Lisäopintoina olen opiskellut neuropsykiatrinen valmentajan opinnot, psykologian lisäopinnot avoimessa yliopistossa sekä työnohjaajan koulutuksen. Olen parhaillaan suorittamassa muutos– ja organisaatiovalmentajan lisäopintoja. Lisäksi olen suorittanut useita muita pienempiä koulutuksia työurani varrella.

Työhistoriani alkaa vuodesta 1998 ja olen työskennellyt:


• Psykiatrian vastaanotto- ja kriisiosastoilla nuorisopsykiatrialla, vastaavan sairaanhoitajan tehtävissä (Hyks ja Hus), Aikuispsykiatrian kuntouttavilla osastoilla (HUS)
• Tuetun asumisen palvelut, mt- kuntoutujat; vastaavan sairaanhoitajan tehtävät
• Nuorisokoti, vastaavan sairaanhoitajan työt
• Avopalvelut, intensiivinen perhetyö, lastensuojelun ammatillinen tukihenkilö, kriisityö, tuetun asumisen tehtävät

Työnohjaajana lähden aina asiakkaan tarpeista ja niiden kartoituksesta. Työskentelyni sisältää laaja-alaista näkemystä ja kokemusta sote-alalta. Kunnioitan ja arvostan ihmisyyttä ja ihmisten tekemää työ-tä ja pyrin muodostamaan kullekin ohjattavalle turvallisuuden ja arvokkuuden tunteen työnohjauksessa-ni. Työnohjaus voi olla myös asioiden purkua ja niiden läpikäymistä. Akuutit kriisit ja muutokset ovat minulle tuttuja omasta työelämästäni ja pystyn helposti samaistumaan yksittäisten työntekijöiden tilan-teeseen ja tunteisiin muutosten keskellä.

Vahvuudet/ työnkuva:

Erityisosaamista psyyykkisten haasteiden ja neurologisten piirteiden omaavien nuorten ja perheiden parissa työskentely . Kokonaistilanteiden kartoitus ja niiden kautta eteneminen kunkin asiakkaan kanssa yksilöllisesti. Neurologisten piirteiden tunnistaminen ja kuntouttava työote. Verkoston rakentaminen asiakkaan ympärille ja koulutuksen tai työn löytyminen. Asiakasta kunnioittava ja asiakkaan tarpeet huomioiva voimavarakeskeinen ajattelu osana työskentelyä. Lapset, perheet, nuoret, lastensuojelu, ja työnohjaus ovat lähellä sydäntäni.

Pilke perhepalveluiden asiakasohjaus ja palvelusopimukset

Perhetyön palvelut myönnetään perheille aina oman kotikunnan sosiaalihuollon kautta. Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin sosiaalipalveluiden asiakasohjaukseen, uusien palvelusopimuksiin, tarjouspyyntöihin ja palvelukokonaisuuksien liittyen.