Ammatillinen tukihenkilö

Lastensuojelu, ammatillinen tukihenkilö

Lastensuojelun ammatillinen tukihenkilötyön tavoitteena on tukea lapsen kasvua ja kehitystä. Henkilöstömme laaja koulutus- ja työkokemustausta auttaa löytämään lapsen tai nuoren erityistarpeisiin soveltuvan tukihenkilön. Lapsen tai nuoren ammatillisen tukihenkilötyön pohjana toimii nuoren asiakassuunnitelma. Työskentelymme on tavoitteellista. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme muun ammatillisen verkoston kanssa. Työskentelyn keskiössä voi olla myös nuoren vanhemman tukeminen erityisesti, jos hänellä on mielenterveys tai päihdeongelmia. Työskentelyn edistymisestä raportoidaan kuukausittain sosiaalityöntekijää.

Ota yhteyttä Pilke perhepalveluihin

Ota yhteyttä suoraan palvelualue-esimiehiimme tai asiakaspalveluumme, puh. 044 755 2035. Olemme parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 9–15.

Lähetä meille sähköpostia tai jätä yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle henkilökohtaisesti mahdollisimman pian.

Lähetä yhteydenottopyyntö:

Ota yhteyttä

Asiantuntijat

Pilke perhepalveluiden asiakasohjaus ja palvelusopimukset

Perhetyön palvelut myönnetään perheille aina oman kotikunnan sosiaalihuollon kautta. Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin sosiaalipalveluiden asiakasohjaukseen, uusien palvelusopimuksiin, tarjouspyyntöihin ja palvelukokonaisuuksien liittyen.